Знову день бабака

Знову день бабака
В рік Свині чи Бика,
Серпень, грудень, четвер,
Вчора, завтра й тепер.

Ич, невтомний хлопак,
Невмирущий бабак -
Тінню гра, дурилюд!
Знову ранок облуд.

Вкотре рік бабака -
Півня, Мавпи, Бика.
Веремія марниць,
Пустки віч, слів і лиць.


Рецензии