Коляда

Коляда, коляда,
За вівторком – середа,
Після зими – весна,
Щоб життя воскресло.

Коляда, коляда.
Небо землю огорта,
Ще й зірки дарує,
Й сонечком цілує.

Коляда, коляда.
Мати сина догляда:
За колиску – ясла,
За брязкальце – прясла.

Коляда, коляда –
Хай тікає біда,
Забере хвороби
В людей і в худоби.

Коляда, коляда –
Ллється пісня, як вода,
І кутя смакує,
І Господь все чує.


Рецензии
Приємний вірш! Святково.....

Артур Грей Эсквайр   08.01.2022 01:34     Заявить о нарушении
Щіро дякую. Зі святом!

Светлана Тысячная   12.01.2022 21:47   Заявить о нарушении