П д ранок думки ясн ш

Під ранок і думки ясніші
 у час без сну і дрімоти,
Я відчуваю з себе ніши,
Прозорі руки, безтілесна ти,
І так очистившись від пір'я,
від шкіри, та кількох шарів,
 відпивши трохи - трохи зілля,
 я сублімуюся у сіль


Рецензии