Свiт навколо спiваe й шепоче - Люби i кохай

Світ навколо співає й шепоче: «Люби і кохай».
Це і є – сенс життя. Сенс життя. Інших сенсів немає.
Інших сенсів не треба, та інших вже і не шукай.
Кожний носить у собі цей сенс – кожен з тих, хто кохає.

Каже матері мила дитина слова про любов.
Зізнається в коханні юнак світлій дівчині милій.
Чоловік сивочолий дружині повторює знов
ті слова про любов, що з роками не втратила сили.

І достатньо відкинути інші красиві слова,
і достатньо вслухатись у трави і небо прозоре,
як одразу почуєш, що вічність у серці співа
про безмежну любов – ту, що вище, ніж сонце і зорі.


Рецензии