Ирсан къайле

Ирсан къайле йовза лаахь,
гlуо да-нана долчу.
Цу къайлене кхача хаахь,
ирс догlу хьо волчу.

Цу шинна хьо генахь lийча,
ирс ма хlутту холча.
Хьан дог хуьлу тlаккха кийча,
кхача и шиъ долчу.
 
Царах цхьаъ ца хилча кертахь,
ирсан бlаьрхиш эга.
Ший дlадаьлла висча, деза
ирсах даим хьега.

Минцаев lальви 18.10.2019


Рецензии