ас йаздан долийра...

ас йаздан долийра хьан цlарах дийцар,
йукъал тlехделира и.
ткъа хlинца шадерриг деза сан хийца,
турпалхо хаьржина кхин.

ас дилла долийра къайллах хьан сурт а,
иза чекх ца дели кхин.
цунна тlе бос лоьхуш теллира юрт ас,
хьан бlаьргийн бос хилла и.

Минцаев lальви 27.10.2021


Рецензии