***

місячна чарівна ніч ...
після дня тяжкого ...

летить навстріч ...

я ввернулась в одіяло
і заснула...

ранком знову я вставала
дуже тяжко працювала.

отак свій вік прокукувала.

вже мені за сімдесят ...
дні за днями так летять ...
не всигаю обернуться як вже треба
знов вернуться в ті тяжкі печальні дні що Богом послані мені.

(


Рецензии