***

у князівську ходила школу
жила щасливо
без такого.
щоб томило напрягало.
я науку постігала.
танцювала і співала вірші на старості писала.
діток гарних народила
тепер правнуків хороших маю яке диво.

жаль що все так швидко пролетіло...

насолоду правда

Життя мені лишило.


Рецензии