Побажання на Рiздво-5 - 5шт

Из альбома «Під Зіркою Різдвяною»

«ПОБАЖАННЯ  НА  РІЗДВО»-5 \ 5шт.

1*
У чудотворну Ніч Різдва
Родилась Зірочка Нова...
Як символ світла та добра,
З небес на землю к нам зійшла!!!

І серед нас – з'явився Бог!!!
Його ми славимо в Різдво...
Від сил пітьми він уберіг,
До світла шлях знайти поміг!!!

Зі світу світлих й добрих мрій
Він істин джерело приніс!!!
І в душах – сонце зайнялось,
Коли з небес зійшов Христос!!!

2*
На честь Народження Христа
Засмажимо ми гусака...
І келих світлого вина
Піднімемо за Світ Добра!!!

Прикрасимо ялинку ми...
«Позаздрим» їй в цю гарну мить:
У феєричній грі свічок
Вона – як справжній янголок!!!

Пісні веселі заспіваєм...
І в хатах вогники запалим...
Дзвін дзвоників влаштуєм ми...
І відлякаєм сили тьми!!!

3*
У ніч священного Різдва
Традицій усіляких – тьма!!!
Але важлива з них одна:
Усім у Свято Сил Добра

Пообіцяти для собі
Мир й спокій у душі знайти!!!
Ще краще стати на Землі!!!
Залишити лиш добрий слід...

4*
Вітаємо усіх з Різдвом!!!
Душевністю, добром, теплом
Хай в хату свято це прийде!!!
І затишок всім принесе!!!

Надію, Віру та Любов,
Нехай нам подарує Бог!!!
І безліч світлих почуттів...
І феєрверки добрих слів...

5*
Різдво – це Свято для Душі!!!
Душевних почуттів яскріння!!!
Якщо радієм ми вночі
Любові Божої світінню...

Якщо ми любимо близьких
Гарячим серцем і душею...
Їм щось даруєм від душі...
В душі пишаємось сім'єю...

Якщо надія та любов
У кожнім погляді, усмішці
Живуть, мов сяйво молитов
У ніч молінь Різдвяній Зірці!!!


Рецензии