На родном но о забытом

Іди до мене маленька!
Мої розкриті обійми!
Буду кохати тебе і любити!
Так обійняти хочу тебе сильно!

Дивись мені в очі маленька!
Нам так не вистачає повітря!
Обожнюю запах твого волосся!
Затримаю в розумі і у легенях!

Ціную цю мить і те що є ми!
Ти моя мила, прекрасна - натхнення!
Тримай мою руку , не бійся ти йти
Я рядом з тобою маленька!


Рецензии