Епоха

                Болгарский
                Мир и Люди


                Е П О Х А

                Падения и полет,
                рекламна пустота,
                ракетни полигони
                и дървени рала...
                Невероятен тласък
                към нова висина,
                неосъзнат проблясък
                за бъдни времена.

                Надолу и нагоре -
                и светлина, и мрак,
                безсмъртни дръзновения,
                едва пробуден зрак.
                И тишина, и грохот,
                зловеща самота.
                Настръхнала епоха
                на полет и падения!

                Ана  Величкова


Рецензии