Рiк Тигра

На лапках ніжних Тигреня,
Немов маленьке кошеня,
Вже йде тихенько до дверей,
Щоб ощасливити людей.

Як тільки новорічна ніч
Запалить в небі сотні свіч,
Збереться в домі вся рідня,
Постука в двері Тигреня.

Як заричить через поріг,
Старий до нього вийде рік
І скаже: "Вип'ю келишок,
Проблеми всі складу в мішок!" -

Промовить, почесавши лоб:
"Живіть щасливо, без хвороб,
Любіть, цінуйте кожну мить,
Хай у житті усім щастить!"

Підніме хвостик Тигреня,
Покличе в світ нового дня,
Покаже той орієнтир,
Де нас чекають щастя й мир!..


Рецензии