Дзвони

Дзвонять дзвони. Благовіст
До молитви кличе.
Християни сіл і міст
Хай запалять свічи.

Дзвонять дзвони. Чиста Діва
Народила немовля,
Сина Божого. Це диво
Славлять Небо і Земля.

Дзвонять дзвони малинОві,
Дзвін летить над містом,
Настає Різдво Христове!
В серці радість чиста!


Рецензии