Rose Avenue

Jeanna is one of those Queens, who love the splendor and night
only her reign in these realms isn't long, that is her plight

but as for now, their hands carry around Jeanna..Jeanna..

it didn't all start out of spite, it all began like a game
but burned her stairway to sky payment for your fear and shame

you and them..i would tear that thread away, hear me, Jeanna, oh Jeanna..

driving you mad Rose Avenue. hide your deceit, Lachrymose Avenue!
i'm in love yet i hate YOU!

dirt under vagabonds' feet is cleaner that lies of sweet dreams
i send out the sign you shall see: look at your trade and just leave

leave, walk away--let the image like smoke fade, of Jeanna..Jeanna..

Queens does not have what it takes to take a risk once again, so
she tear clocks from wall and then breaks, to have her lifetime extend

alive! since for now hands like goddess, carry around Jeanna, Jeanna..


Ария – Улица Роз

Жанна из тех королев, Что любят роскошь и ночь.
Только царить на земле Ей долго не суждено.

Ну, а пока Как богиню на руках Носят Жанну…Жанну…

Все началось не со зла, Все началось как игра,
Но лестницу в небо сожгла Плата за стыд твой и страх.

Ты и они… Я порвал бы эту нить,Слышишь, Жанна…Жанна…

Сводит с ума Улица Роз, Спрячь свой обман,
Улица слез, Я люблю и ненавижу тебя!

Грязь под ногами бродяг Чище, чем фальшь сладких слов,
Я подаю тебе знак Бросить свое ремесло.

Брось и уйди – Пусть растает словно дым Облик Жанны…Жанны…

У королевы нет сил, Трудно пойти вновь на риск, и
Она разбивает часы, Чтобы продлить себе жизнь.

Жить! Ведь пока Как богиню на руках Носят Жанну…Жанну…


Рецензии