Хид королевы

Мені здається все закінчилось
В роздумах я розумію
Нічого навіть не починалось
Навіть чиясь думка має чийсь початок

Все це фарс з крадіжкою часу
Я вже не поверну того, що втратив
Мені тільки цікаво
А що думаєте ви з приводу цього

Ви маєте вибір куди йти
Вы залишили мене одного
Ви маєте вибір куди йти
Ви залишили не тільки Його

Мені дуже хочеться побачити
Тільки хід королеви
Я дуже хочу побачити
Як королева переможе під кінець

Моє дихання зливається
З диханням природи
Мені вже байдужі байки
Я з нетерпінням чекаю перемоги

Мені дуже хочеться побачити
Хід королеви
Я дуже хочу побачити
Як королева переможе під кінець

(c) m1le1ko


Рецензии