зимний вечер

***
пустой зоопарк
между прутьев решётки
лапка енота

empty zoo
between the bars
raccoon paw


***
старик на скамейке
прислушивается к пустоте внутри

old man on the bench
listens to the emptiness
inside


***
сорок дней
высохшая икебана
в пустой квартире

forty days
in an empty apartment
dried ikebana


***
зимний вечер
покоем и светом
наполненный сад

winter evening
with peace and light
the garden filled


Рецензии