Triple thirteen

 I am love at first sight from a second hand
If I`m losing my mind it goes just as planned
 Days are passing by and it feels like a strobe
The widening gyre of time is engulfing the hope
               

FAREWELL TO MY TRIPLE THIRTEEN
I WON`T SELL MY SOUL AFTER ALL I HAVE SEEN
FAREWELL TO MY TRIPLE THIRTEEN
I CAN`T SELL MY SOUL AFTER ALL I HAVE SEEN


My life is a glitch, that`s a medical fact
Sooner or later, anybody is cracked
Truth serum in my cola is poisoning me
My guilt is as big as you like it to be

I killed Laura Palmer and framed Rabbit Roger
I must also confess - I`m nine dollar bills forger
I spy for the Moon since my goddamn school years
I raise my glass high for the sanity. Cheers!


FAREWELL TO MY TRIPLE THIRTEEN
I WON`T SELL MY SOUL AFTER ALL I HAVE SEEN
FAREWELL TO MY TRIPLE THIRTEEN
I CAN`T SELL MY SOUL AFTER ALL I HAVE SEEN


Рецензии