Ось будинок на картах

Ось будинок на картах,
У системі Декарта.
В ньому ти. Й моя тінь.

Десь-то на картосхемі,
У полярній системі
Осамітнена Їнь.

Розпаровані двоє.
Сніг стікає водою
По обличчю зими.

Вічі повні розколин
І розчахнуті болем.
В пy'стках-сa'мостях ми.


Рецензии