Сiчень - 2022

У січні дні завжди немов магічні
і чарівництвом хвилини всі пронизані
і навіть тиша співає пісні новорічні
і серцем чуємо щастям слова написані...
У січні нас турбують запитання вічні
невже насправді існує дід Мороз
і якщо здійснить наші мрії утопічні
то в його існування повіримо всерйоз...
У січні виникають часто події іронічні
буває несподівано знайдемо кохання
і зрозуміло перед долею ми безпомічні
нехай цей місяць виконує наші бажання...


Рецензии