На сьогоднi янголiв нема

«На сьогодні янголів нема
і не буде!», – і поклали трубку.
Залишились вечір, я і грубка,
і самотня за вікном зима.

«Янголів нема», – не я один
янгола побачити замислив...
Мовчки ялинок гілки провисли
попід снами снігових гардин.

Янголів не дочекаюсь я.
Всім потрібні янголи у скруті.
Янгола замовлю на майбутнє,
щоб степліла зимна ніч моя.


Рецензии