Кохано

Коханої

***
Як ти себе почуваєш, серденько моє?
Рано вранці виглядаєш – мов вiд кутюр'є.
Я з тобою дні та й ночі хочу провести,
Зазирнувши в чудні очі дивної краси.

Поблагаю свою долю щоб цей світлий час,
Не кінчався, бо з тобою жити випав шанс.
Посміхнешся, моя люба, засіявши вмить.
Поцілую твої губи та очей блакить.

Обійму тебе я ніжно, наче в перший раз
Нам з тобою буде втішно і без зайвих фраз.
Моє сонце, моє щастя, дівчинка моя.
Ты мій ангел та причастя, ты моя зоря.

Може вип'ємо сьогодні пляшечку вина
Вечори тут вже холодні - п'ємо доп'яна.
Не потрібні будуть ковдра, грубка та камін,
Нас зігріє твоя врода серед мерзлих стін.

І з долоню в долоні мандрувати вдвох,
В літаку чи фаетоні - як призначить Бог.
І від краю та й до краю всіх земних доріг
Йти з тією, що кохаю я б до смерті міг.


Рецензии