Своi у Тигра iгри

Надії не справдились навіть у грудні.
Війна на Донбасі та Кримська сторінка.
Керманичів зовсім чудна поведінка.
Шкода, не шкода – рік пішов у минуле…

Сьогодні зосталися злидні й тарифи.
Робота солідної прагне оплати,
Щоб з гідністю люди могли працювати
На користь державі та маючи втіху.

Життя надсилає нові перепони.
А хочеться злагоди, миру в оселі,
Обличчя усміхнені, очі веселі.
Позбутись тривоги, долати кордони.

Не знати страхіть, що бувають від зброї,
Ковідної пошесті, хибної думки,
Що треба чекати  завжди порятунку
Від когось, від чогось, від  долі лихої.

Надія маленька сховалась у Тигра.
Володар, господар у році Новому.
Реально розплутає цю аксіому.
Бо вміє вести несподівані ігри.

А мужності й сили у нього достатньо.
То ж включимо розум в підтримку! Чи здатні?

03.01.2022


Рецензии