Спасибо друзьям

ТИ СЕРЦЕ НАПРОКАТ СВОЄ ЗДАЄШ,
ТЕПЛО ДАРУЄШ ТИМ,ХТО ЗАМЕРЗАЄ.
ЗАВЖДИ ДЛЯ ВСІХ РОЗРАДУ ПОСИЛАЄШ,
КУДИ НЕ ГЛЯНЕШ- СОНЕЧКО ПОШЛЕШ.
ПРОГЛЯДУЄ ЯРИЛО МІЖ ГІЛКАМИ -
В МОРОЗНІ ЗИМИ СКРАШУЄ БУТТЯ.
ТАК І МЕНЕ ПОБАЛУЄ ЖИТТЯ,
БО ТИ МЕНЕ ЗАКИДУЄШ ДАРАМИ..
І НЕ ЗАРАДИ ВИГОДИ ЧИ СЛАВИ.
А ПРОСТО ТАК-ДУШЕВНА ТЕПЛОТА.
В ТВОЄМУ СЕРЦІ ЗРІЄ ДОБРОТА,
ЯКА ВЖЕ І НЕ ЗНОСИТЬСЯ З РОКАМИ.
НЕ ОДА ЦЕ -ПРОСТА СЕРДЕЧНА ВДЯЧНІСТЬ
ТИМ ЛЮДЯМ, ЩО УСІМ ДОПОМАГАЮТЬ.
ДОБРО ІЗ СЕРЦЯ ЩЕДРО РОЗСИПАЮТЬ,
НАДІЮЧИСЬ НА ЧЕСНІСТЬ І ПОРЯДНІСТЬ.
ГОРИШ ТИ САМ-ТЕПЛО ДАРУЙ ДРУГОМУ.
І БОЖИХ НЕ ПОРУШУЙ ТИ ЗАКОНІВ.
ЙОГО ТИ НЕ ТРИМАЙ В СВОЇМ ПОЛОНІ.
НУЖДЕННИМ ПОСИЛАЙ ТИ ПО-ПРОСТОМУ.


Рецензии