нема можливостi обiйти бiду

снідаю водичку
з чистої кринички ...

попрацюю
зголоднію
пообідаю
 і знов тружусь
 повечеряю і помолюсь

на сон грядущий і солодкий

а життя дивилось вовком.

здоровья кануло
 як сніг
а я терпів
усе як міг.

вимирали люди кругом мене
Та
розквітало щастячко
 в чужім саду
 все було із людьми
так як треба.
обійти ніхто не зміг біду.


Рецензии