Навагоднiя прыгоды

Дождж снягi макрэчай мочыць.
Коўзалкай не зможаш крочыць.
Ногi слiзгаюць ўбакi.
Лепш без сцежкi, напрасткi.

Навагоднiя прыгоды
У вясёлае прыроды.

#зима #дождьвянваре #гололед #мокро #сыро


Рецензии