Аромат зимы

ЗИМА ПРОПАХЛА СВІЖІСТЮ ТУМАНІВ.
ДИМКОМ ІЗ ХАТ І ПЕЧИВОМ ВАНІЛЬНИМ.
ГІРКИМИ ТРАВАМИ, ДИМКОМ ШАМАНІВ,
А ЩЕ РІЗДВЯНИМ ВЕЧОРОМ ЧАРІВНИМ.
М"ЯСНИМИ БІЛЯШАМИ, ШАШЛИКАМИ
І АРОМАТОМ СВІЖОГО ГЛІНТВЕЙНУ.
НАСІННЯМ СМАЖЕНИМ, І ПИРІЖКАМИ
І СВІЖОЗВАРЕНОЮ КАРАМЕЛЛЮ.
*** *** ***
ТВОЇМ ВОЛОССЯМ ПАХНУТЬ МОЇ РУКИ,
ЩО ЛЮБЛЯТЬ ТВОЇ КУЧЕРІ КУДЛАТИ.
БЕЗ ТЕБЕ Я ЗГОРАЮ ВІД РОЗЛУКИ,
БО НІКОМУ САМОТНЮ ПРИЛАСКАТИ.
ХОЧ ТИ, МОРОЗЕ,,НАМАЛЮЙ НА ШИБЦІ
КАЗКОВИЙ СВІТ ІЗ СРІБНИМИ КВІТКАМИ.
ТЕБЕ Я БУДУ ЩЕДРО ШАНУВАТИ,
ТА ,ВИБАЧ, ДРУЖЕ, НЕ ВПУЩУ ДО ХАТИ.
*** *** ***
РОЗВІЯЛИСЬ ПО СВІТУ АРОМАТИ.
СНІЖИНКАМИ СПУСКАЮТЬСЯ У ДУШУ.
ТАК ХОЧЕТЬСЯ, ЯК В ЮНОСТІ, КОХАТИ,
І РОЗТОПИТИ В СЕРЦІ БІЛЬ І СТУЖУ


Рецензии