А хтось замислювавсь?

 
А хтось замислювавсь колись хоч трохи,
Що небеса дали единий шанс?
Нам змінювати течію епохи,
І щось залежить у житті від нас...

Хто не прийшов на землю,- тих багато.
Ще більше, тих, кого давно нема.
А ми живем, будуєм спільну хату.
То значить, ми живемо не дарма...

Що буде там - пізніше...
Те побачим.
Те що було, нам більше не змінить.
З тобою зараз ми живем, а значить,
Повинні цінувати кожну мить!

02.01.2022.3.45


Рецензии