P. S

Мене направив університет
До Франції на стажування. З Владом
Ми плідно прожили там цілий рік
І з досвідом вернулись в Україну.

Здавалось, я від студії за рік
Відвикла, призвичаїлась в постелі
До Влада, він - до мене, і була
Вже студія доконче не потрібна.

Але не просто від солодких пут
Відмовитись. Я путалась шість років!
Тож ноги привели мене самі,
Як ту путану, до дверей знайомих.

Зайшла, а там тепер була аптека.
Стою, очима кліпаю. Мені
Аптекарки-дівчата усміхнулись,
Здається, співчутливо. Я тоді

Вітаюсь, про якісь французькі ліки
Питаю. Їх в аптеці не було,
І я повільно вийшла із аптеки.

Що сталося зі студією, я
Не знаю. Та й навіщо мені знати?


Рецензии