Дякую за мить

Рік минув, тривожний і щасливий,
Сповнений любові й гіркоти.
Знов така ж січнева сіра злива,
Міцно спиш в моїх обіймах ти.

Вогники святкові мерехтливі
Й краплі дощові - мої листи.
Рік на двох - святковий і щемливий.
В серці, тілі й поруч - завжди ти.

Шибкою стіка сльоза тремтлива.
Навпіл в ній любові й гіркоти.
Лю'бий, дякую за мить щасливу -
У твоїй руці моя, ще поруч ти.


Рецензии