Свитыв мисяць

Світив місяць, світив ясний
Та й зайшов за хмари
Плаче гірко дівчинонька
Бо немає пари.

Нема в неї пари
Мабуть і не буде.
Оббрехали її бідну
Недобрії люди.

Буцім то його дівчина
Вже другого любить.
Щовечора під вербою
Його там голубить.

Не вір ти їм хлопче,
Не вір їм нікому.
Бо дівчина твоя вірна
Тобі лиш одному.

Якщо ти не віриш
Подивись скоріше,
Вона під віконцем
Дитя твоє колише.

Сама гірко плаче,
Колише дитятко,
Бо вона іще не знає
Чи вернеться татко.

Чи вернеться татко
До синочка свого,
Чи візьме на руки
Чи приголубить його.

Не журися дівчинонько
Скоро прийде милий.
Візьме сина на рученьки
Ви будете щасливі.


Рецензии