Вышивка для сына

ЗНОВУ ГОЛОЧКА ТАНЦЮЄ,
АЖ  КАНВА КОЛИШЕТЬСЯ
НЕХАЙ ДУШУ ПОЛІКУЄ -
ВИШИВКА ЗАЛИШИТЬСЯ.
ПІДБЕРУ ЧЕРВОНІ  НИТКИ
 ВЕЧОРАМИ СНІЖНИМИ..
ВИШИВАНКУ СИНУ ВИТНУ
ХРЕСТИКАМИ НІЖНИМИ.
В КОЖНИЙ ХРЕСТИК ПОКЛАДУ
 Я ДУШІ ЧАСТИНОЧКУ.
ЩОБ МІЙ СОКІЛ ТА Й  БЕРІГ
СВОЮ ПОЛОВИНОЧКУ.
ГАПТУВАЛА,ВИШИВАЛА
,ДУЖЕ Я СТАРАЛАСЯ,
ЩОБ РОДИНА У СИНОЧКА
 ШВИДКО РОЗРОСТАЛАСЯ.
ЩОБ БУВ ЗАТИШОК В ОСЕЛІ,
КОХАННЯ ЛИШАЛОСЯ.
ЩОБ ДОСТАТКОМ І ЗДОРОВ"ЯМ
РОДИНА ПИШАЛАСЯ.
ХРЕСТИК ЧОРНИЙ Я ПОКЛАЛА,
ХАЙ ЗЕМЕЛЬКА СТЕЛЕТЬСЯ.
НЕ ДЛЯ СМУТКУ ЧИ ЖУРИ-
НА ДОБРО ХАЙ МЕЛЕТЬСЯ.
 ХРЕСТИКАМИ ВИСТЕЛЯЮ
ПОЛОТНО БІЛЕНЬКЕ,
ЩОБ СИНОЧОК ДОБРО МНОЖИВ
 У СВОЇМ СЕРДЕНЬКУ.
ХАЙ УСПІШНИМ ЖИТТЯ БУДЕ,
РАДІСТЮ ЗАПОВНИТЬСЯ.
НЕХАЙ ЛЮДИ ПОВАЖАЮТЬ,
БІДНИХ НЕ СТОРОНИТЬСЯ.
ВИШИВАЮ Я СОРОЧКУ
 БЕЗ ТОНЕНЬКИХ. ВУЗЛИКІВ.
ЩОБ БУЛА ПРЯМА ДОРОГА
У  МОЇХ ІРПУЗИКІВ.


Рецензии