Ширин дидеяр, квез сувар мубарак

Гьисабначир йифер -йикъар,
Бала патал хайи ахвар,
Кьеп/инал гъил, гъилени кар,
Галатначир чи дидеяр !

Припев:
Чи багьабур ,чун дуьньядиз акъудай,
Рик/ин къене чка гайи ацукьдай,
Ракъини хьиз чав чимивал агудай,
Ширин дидеяр ,квез сувар мубарак!

Начагъ ч/авуз рик/ кайибур,
Завалрикай чун хвейибур,
Гьар са намет гъиз гайибур, 
Галатначир чи дидеяр !


Рецензии