Happy New year!

У колі друзів, і веселий сміх луна!
Бережіть кожну мить, не повториться вона.
І слова наші щирі, і мелодія пісень…
Новий Рік вже летить,
Зорі кидає в блакить.

Happy New Year! Happy New Year!
Хай же у нас завжди буде все гаразд,
Хай для миру і добра настане час!
Happy New Year! Happy New Year!
Хай же тепер знає кожне немовля-
Україна – це свята його земля!
Твоя! І Моя!

Нам обіцяли, і ми вірили словам,
Але час вже настав про усе подбати нам!
Вибрать вірну дорогу, й незвертаючи іти,
Досягати мети,
Чисте серце зберегти,
Це ми зможем – Я і Ти!

Happy New Year! Happy New Year!
Хай же у нас завжди буде все гаразд,
Хай для миру і добра настане час!
Happy New Year! Happy New Year!
Хай же тепер знає кожне немовля-
Україна – це свята його земля!
Твоя! І моя!

Хай розквітає і радіє нам Земля,
І птахів спів дзвінкий завжди чути віддаля!
І сади в буйнім цвіті, чисті ріки і ліси –
Світ Земної Краси –
Треба все це зберегти,
Це ми зможем – Я і Ти!

Happy New Year! Happy New Year!
Хай же у нас завжди буде все гаразд,
Хай для миру і добра настане час!
Happy New Year! Happy New Year!
Хай же тепер знає кожне немовля-
Україна – це свята його земля!
Твоя! І Моя!
 
16.12.2014


Рецензии