Preji scastny Novy Rok 2022!!!

Preji scastny Novy Rok 2022!!!
Radost kouzla v tuhle noc,
Dnes se o tuto noc starat
Preji Vam pohodu a niceho se nebat.

At splni se v teto noci
Tajne sny a tajne prani.
V tehle noci odhodlani.
Jasna svetla rozzarila oblohu.

Preji at stesti v dome praskne
Hodne uspechu prinese
A vecnce mladi.
Pytel lasky, inspiraci v prac;.

Necht vas obejde
Zmatek, strach, nemoce
Smutek, touha, bolest.

Zapomente na zarmutek
Miluj lidi, prirodu a more
Celi svet i vse co je kolem...

At splni se vsichni plany
Srdce tajne, odhodlane
Preji sctedrym Novy Rok...

Vzdy vase Lidiya.


Рецензии