Чароуны вечар

Адной нiяк не сумна мне.
Навокал - цёплых свеч мiгценне.
Насупраць лямпачнай сцяны
Таемныя танцуюць ценi.

На гэты раз усе ж мiнуў
Душу маю вазок жаданняў.
У абыдзённасцi краду
Чароўнасцi ажно да рання.

#вечер #свечи #новыйгод #праздник #чудо

Фото _Валерий Ведренко


Рецензии