Жовт сонечка кульбабок

А жовті сонечка кульбабок
Засяяли в густій траві.
Великими очима зранку
Вони дивилися на світ.
Запахли солодко медами.
Щоб чули бджілоньки малі,
Голівки низько нахиляли.
Вклонялись матінці-землі.
2016 р.


Рецензии