***

а я в захваті
в полоні і внутрі і знов на зовні.

почуття мене опутали щастячком як немовля окутали ...

пеленає доброта
любов ніжність красота
все с
це мамамочка Одеска дарувала...

я спішила смакувала.

мало мало ще добавте
ще і ще любові дайте.


Рецензии