***

Залишусь один, буду тишу слухати
Подихом холодним вона підкаже слова
Такі, які люди-людям не в змозі сказати
Глибокі, прийманні глибні ніж ваша душа

Навіть тварина може від болю кричати
Про яку душу мова, звідки людські почуття?
Тільки падаючи з неба,лебідь буде мовчати
За порожнє ваше "кохаю", він покладе своє життя


Рецензии