Не оминай нi квiтiв, нi шипiв

Не оминай ні квітів, ні шипів.
Хай на гарячих пальцях кров лякає.
Тримай троянди, наче прикипів.
Тримайся і тримай – любов благає.

До кожної троянди є свій шип.
І навіть той, хто неземне кохання
зустрів і виплекав в своїй душі,
хай знає: кров на пальцях – не остання.

Я знаю тих, хто зламує шипи,
не знаю, як їм без шипів живеться...
Узяв троянди – стискуй і терпи,
а покохав – хай кров просякне серце...


Рецензии
Прекрасний вірш! Дуже сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   02.01.2022 00:01     Заявить о нарушении
На радість, Друже!

Миклош Форма   02.01.2022 11:33   Заявить о нарушении