Вiдмова Вiталiю

Я вчитися люблю, в середній школі
І в вищій школі першою була
Серед найкращих. Тут навчаюсь сексу
Теж залюбки - старанно і успішно.

Мене  цінують, втратити не хочуть.
Намовили зі мною взяти шлюб
Віталія. А хто такий Віталій?
Він (образно скажу) всього лиш пеніс,
Щоправда класний, але більш ніхто.
Я ж (також образно) не тільки вульва:
Я серед тих, хто двигає прогрес, -
Я жінка-науковець - саєнсвумен.

Я не могла образити його.
Сказала тільки, що на жаль не можу,
Бо вже живу на віру майже рік
З художником. Його всі добре знають,
Та імені його я не скажу.


Рецензии