Талант, живе слово i злети

За свій талант Всевишньому в подяці,
І світить він, це знаю від людей.
Це те, що не отримуєш на таці
Й не виграєш у жодну з лотерей.

Я дякую! Що можу ще сказати?
А кожен злет - це дихання нове,
Та я готова вище знов злітати,
Бо кажуть - моє слово є живе.

Воно живе, бо кожного торкає,
Ще й кажуть - в ньому дивосила є:
Одних і без вогню десь спопеляє,
Піднятись іншим сили додає.

А творчі злети різними бувають
І кожен з них несе в собі життя,
Творіння з ними птицями злітають,
За жоден з них не маю каяття.

Не знала я, що слово оживає,
І що потрібно з ним мені робить...
Задуматись без чарів заставляє,
Його зумів читач мій полюбить.

І читача це слово покорило,
Присутні в ньому подих і душа,
І дихання нове воно відкрило...
Не будь живим - не варте б і гроша.

Роки я з ним злітаю і злітаю,
Не втомлююсь творити і злітать,
Любов читацьку дуже відчуваю,
Тому ЖИВИМ продовжую писать.

01.01.2022 р.


Рецензии