В дом мой род усёй зарэ ж збiротц

Новый год наступіл неожіданно.
Я й помыцца ешчё не успел.
Да дывы но, ужэ по бырвіннёвы
Хтось стрылее смыртэльным вогнэм!

Значыть, гэтак оно трэба быдловы
Шось робыты, ек свето ідэ?
Да-да-да! Шэ з разочок напыйтэся!
От улад увэсь рік уж пройдэ.

Мы тут шося оно  мал почыстылы,
Нарубалы лучынкы й пынькэй.
Да вот вовсе ажно і забыліся ж
Отвічаты на мноство звонкэй.

Бо і рід у Васька тут Побірчынго
Так мызэрный, шо й ныц ныкого зь.
От і мыють мні плэчы в баліюшцы.
Да і, шо ты, пуд душом завсёд!

Ну, то шо ж, в добрыні і росцімо всі.
Гэтак бо но й полюблюе Той,
Шо так звэрху бы трохы посвітюе
І влыбайіця во гынды во.


Рецензии