Сон-377

Скільки б блюд не зготувала -
Та нема що й накривати.
Як прийде гостей навала -
Нічим буде годувати.

Господиня спить зі страхом,
Й прокидаєть в тривозі,
Що гостей прийде багато,
Та залишаться голодні.

Тож до свята ще за місяць -
Почала робить закупи,
В морозилку вже й не влізе,
А вона все пхне докупи.

Мясо й риба різних видів,
І ікра червона в банках,
Бо гостей зовуть не злидні -
А вибагливі підпанки.

Шинка й копчені ковбаси -
Що аж стогне холодильник,
Не залежаться в запасах,
А лиш трошечки остигнуть.

Кури вищого гатунку,
Гуси, індики, й качки,
Щоб розкішно було шлунку -
Й шли приємні балачки.

А салатів - не злічити,
Аж лисніють майонезом,
З таким їдлом не лишитись -
Благочинним та тверезем.

На десерт смачні рулети,
В кілька поверхів торти,
Вже не лізуть - та уперто
Пхнуться в круглі животи.

Гості - штані розстибнули,
Й приспустили пояси -
Щоб, не лопнувши, вдихнути
Трохи кисню у труси.

Ледве вийшовши з гостини,
Покотились колобками,
Та журилась господиня -
Бо до страв і не торкались.


Рецензии