Про дiвочу честь

Раз якось я до студії зайшла
Отримати зарплату і при касі
Побачила у черзі двох дівчат,
Моїх студенток. Нині вже магістри,
Тоді ж відмінниці мої. Питаю:
"Чому ви тут?" Вони ж: "А Ви - чому,
Наталю Марківно?" А я: "Дівчата,
Про мене щоб нікому ні мур-мур".
Вони сміються: "Ми дівчата чесні,
Не видамо нікому Ваш секрет".

Я рада, що прийшли часи такі,
Коли дівоча честь і їх невинність
Вже не одне й те саме, і змирились
З цим фактом деякі  з чоловіків.
А інших ми примусимо змиритись.
Для них же краще. Тож нехай мовчать!

І я благословила цих дівчат
На те, що бл***ами раніш назвали б,
А нині - щеплення від шлюбних помилок.







   
 

 


Рецензии