Квiти, що нарештi розцвiли

Квіти, що нарешті розцвіли, –
тихо, чисто, ніжно, обережно –
радість принесли мені безмежну,
наче вириваюся з імли.

Я чекав на цей казковий цвіт,
як чекають сніг жінки і діти.
Так мені хотілося цих квітів,
мов від них залежав цілий світ.

Квіти тихо дивляться в вікно –
люблять щастя сонячного світла.
Я радію, що діждався квітів,
про які так мріялось давно.

Квітам щось наївне шепочу,
щось таке, чого не скажеш людям.
Квіти слово людське дуже люблять –
п'ють мою наївність досхочу.

З ними вириваюся з імли:
радість принесли мені безмежну –
тиху, чисту, ніжну, обережну –
квіти, що нарешті розцвіли...


Рецензии
Читаю и хочется радоваться вместе
с Вами!))👏💐
Счастья Вам,

Елена Транковская   25.01.2022 13:42     Заявить о нарушении
ой, такое простое и так понравилось? ура!

Миклош Форма   25.01.2022 14:38   Заявить о нарушении