13-те почесне м сце

 Київська новорічна ялинка, розташована на Софійській площі, увійшла до рейтингу 15 найкрасивіших у Європі. Вона розташувалася на 13 місці – між святковими деревами Польщі та Італії.
 Все українске найвеличніше в світі , тому й дороге , не виключаючи президента,  але  він настільки дорогий , що його можна порівняти хіба що зі скумбрією ......


Рецензии