З новим роком!

Скоро, скоро, Новий рік
Вже прийде у кожен дім,
Розпочне свій новий лік,
Тож бажаю я Вам всім:

Щоб у кожного із Вас
Все, що Ви напланували
Все збулося у свій час,
Радість, щастя щоби мали;

Мир, достаток і любов
Хай наповнять кожен дім,
Хто ще пару не знайшов -
Хай Господь дарує всім...

Хай лунає  сміх дитячий
В кожнім домі повсякчас,
Ще бажаю всім Вам вдачі -
Береже Господь хай Вас!

     31.12.2021р.


Рецензии