151. Новоричне витання всим украйинцям

Новорічне вітання всім українцям ! ( В названии не принимаются украинские буквы )


З НОВИМ 2022 РОКОМ НЕНЬКА - УКРАЇНА !


Ненька, все, добре, вже досить, гаразд !

Прокинься від західного наркозу !

Бо Бог вам все з лихвою віддасть,

Та у ненці буде дуже поганий прогноз.


Страждає Донбасс ! Страждає сама Україна !

Розорена, зруйнована красуня - страна...

Та смертний бій: брат на брата...

Але це ж твої сИни !!!

ЗУПИНИ ЦЕ, УКРАЇНО !

І нехай проклята буде ця війна!


З святом вітаю усіх людей,

Хто голосуе за МИР в Україні !
 
Хай вам щастить !

І нехай нарешті скоріше настане МИР !

Щастя, здоров'я, пробудження кожній людині !


Щоб замість горя і кипи чорних хрестів,

У дружній сім'ї, як раніше,

БРАТСЬКИХ НАРОДIВ,

Щоб слов'яни знов до злагоди, розумiння  прийшли !

Щоб мирне солнце засяяло знов для усiх СВОБОДОЙ !


31.12.2021


https://youtu.be/mG05YzmmiCU  Al Bano & Romina Power - Liberta ( Свобода )

Свобода ( Liberta )

Опускается вечер на плечи уходящего человека,
Он унесет в своем сердце тайну за пределы ночи.
Среди домов и церквей женщина ищет того, кого больше нет.
И сколько людей не вернется во имя тебя!

Свобода!
Скольких ты заставила плакать.
Без тебя
Сколько одиночества!
До тех пор,
Пока есть смысл жить,
Я буду жить,
чтобы получить тебя!
Свобода!
Когда поднимется хор голосов,
Он будет петь,
Чтобы получить тебя.

Есть карт-бланш на боль и жизнь людей.
С каждым днем растет цинизм
по отношению к низшим (униженным).
Но рождается солнце в ночи
и в сердцах слабых,
И из молчания прорежется голос,
зовущий тебя тебя!

Свобода!
Скольких ты заставила плакать.
Без тебя
Сколько одиночества!
До тех пор,
Пока есть смысл жить,
Я буду жить,
чтобы получить тебя!


Рецензии