Новогоднее пожелание

 
               Болгарский
               Мир и Люди



                НОВОГОДИШНО ПОЖЕЛАНИЕ
               
                Честита Новата година,
                приятели добри и мили!

                Бъдете здрави и щастливи!
                Да вдигнем чаши до един
                с искрящо и пенливо вино
                и дружно да се веселим!

                Неща най-свидни всички искаме:
                красива сбъдната мечта,
                любов и искрени усмивки.
                Приятелство и мир в света!

                Ана  Величкова


Рецензии