Ус мо думки тоб

Усі мої думки лише тобі,
Як щира сповідь і душі, і серця.
Коли вони веселі чи в журбі
І почуття в них, ніби у люстерку
Так чітко відображують усе,
Що хочеться сказати і повідать
Що новий день з тобою нам несе
Чи радість світлу. а чи може біди.
З тобою я. коханий ти це знай
Йтиму пліч-о-пліч так шляхом життєвим.
Любов мою та ніжність відчувай,
Ти ж будь надійною підтримкою для мене.
2019 р.


Рецензии